Bug #1788

Updated by marino about 2 years ago

Is buildworld on X86_64_GENERIC broken? – When I try to do a "make
buildworld" on a X86_64 box it breaks with:

cc -O -pipe -DTARGET_MACHINE=\"x86_64-pc-dragonflybsd\"
-DHOST_MACHINE=\"x86_64-pc-dragonflybsd\" -I.
-I/usr/src/gnu/usr.bin/cc41/cc1plus//../../../../contrib/gcc-4.1/gcc/cp
-I/usr/obj/usr/src/ctools_x86_64_x86_64/usr/src/gnu/usr.bin/cc41/cc1plus//../cc_prep
-I/usr/src/gnu/usr.bin/cc41/cc1plus//../cc_prep
-I/usr/src/gnu/usr.bin/cc41/cc1plus//../cc_prep/config
-I/usr/src/gnu/usr.bin/cc41/cc1plus//../../../../contrib/gcc_64/usr/src/gnu/usr.bin/cc41/cc1plus//../cc_prep
-I/usr/src/gnu/usr.bin/cc41/cc1plus//../cc_prep
-I/usr/src/gnu/usr.bin/cc41/cc1plus//../cc_prep/config
-I/usr/src/gnu/usr.bin/cc41/cc1plus//../../../../contrib/gcc-4.1/gcc
-I/usr/src/gnu/usr.bin/cc41/cc1plus//../../../../contrib/gcc-4.1/gcc/config
-I/usr/src/gnu/usr.bin/cc41/cc1plus//../../../../contrib/gcc-4.1/include
-I/usr/src/gnu/usr.bin/cc41/cc1plus//../../../../contrib/gcc-4.1/libcpp/include
-DIN_GCC -DHAVE_CONFIG_H
-DPREFIX=\"/usr/obj/usr/src/ctools_x86_64_x86_64/usr\"
-DPREFIX1=\"/usr/obj/usr/src/ctools_x86_64_x86_64/usr\"
-DPREFIX2=\"/usr/obj/usr/src/world_x86_64/usr\"
-I/usr/obj/usr/src/ctools_x86_64_x86_64/usr/src/gnu/usr.bin/cc41/cc1plus//../cc_tools/gen
-c
/usr/obj/usr/src/ctools_x86_64_x86_64/usr/src/gnu/usr.bin/cc41/cc1plus//../cc_tools/gen/insn-attrtab.c

{standard input}: Assembler messages:
{standard input}:75856: Warning: end of file not at end of a line;
newline inserted
cc: Internal error: Killed: 9 (program cc1)
Please submit a full bug report.
See <URL:http://gcc.gnu.org/bugs.html> for instructions.
*** Error code 1

Stop in /usr/src/gnu/usr.bin/cc41/cc1plus.
*** Error code 1

Stop in /usr/src/gnu/usr.bin/cc41.
*** Error code 1

Stop in /usr/src.
*** Error code 1

Stop in /usr/src.
*** Error code 1

Stop in /usr/src.

My setup is a fresh x86_64 dragonflybsd-2.6.3 HVM/VM on a Xen x86_64
hypervisor. The source was cloned today.

If I boot and install dragonfly from the 2.6.3 i386 iso and sync the
source, buildworld works fine.

Any tips would be appreciated as I'm probably doing something wrong.

Thanks,
Tim

Back