Project

General

Profile

Actions

Bug #229

closed

acpi "bad character"

Added by corecode about 15 years ago. Updated almost 15 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
-
Start date:
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

hey,

i recently noticed that my acpi does not work. the only thing i could
find in my dmesg wrt acpi is:

ACPI-0397: * Error: NsSearchAndEnter: Bad character in ACPI Name: 
43035350
ACPI-0381:
Error: Looking up [0x43035350] (NON-ASCII)
in namespace, AE_BAD_CHARACTER
ACPI-0204:
Error: AcpiLoadTables: Could not load namespace:
AE_BAD_CHARACTER
ACPI-0213: *
Error: AcpiLoadTables: Could not load tables:
AE_BAD_CHARACTER
ACPI: table load failed: AE_BAD_CHARACTER

any clue how to start and fix this issue? (doc pointers welcome)

thanks
simon

Actions #1

Updated by qhwt+dfly about 15 years ago

On Thu, Jul 06, 2006 at 01:56:28PM +0200, Simon 'corecode' Schubert wrote:

ACPI-0397: * Error: NsSearchAndEnter: Bad character in ACPI Name:
43035350
ACPI-0381:
Error: Looking up [0x43035350] (NON-ASCII)
in namespace, AE_BAD_CHARACTER
ACPI-0204:
Error: AcpiLoadTables: Could not load namespace:
AE_BAD_CHARACTER
ACPI-0213: *
Error: AcpiLoadTables: Could not load tables:
AE_BAD_CHARACTER
ACPI: table load failed: AE_BAD_CHARACTER

any clue how to start and fix this issue? (doc pointers welcome)

You're using A8N-VM, right? One of the posts on freebsd-acpi
had a link to the following webpage and you might be interested in it:
http://people.fruitsalad.org/adridg/development.a8nvm.php

Hope that helps.

Actions

Also available in: Atom PDF