Bug #710

Filter atapci device on Intel PRO/1000 PM

Added by sepherosa over 7 years ago. Updated about 7 years ago.

Status:ClosedStart date:
Priority:LowDue date:
Assignee:-% Done:

0%

Category:-
Target version:-

Description

Hi all,

Following patch filters atapci device on Intel PRO/1000 PM (a NIC o_O)
http://leaf.dragonflybsd.org/~sephe/1000pm.diff

The problem I have encountered is when I plugged this NIC in an
installed box, original adX containing '/' disappeared, since the
atapci device on this funny NIC took over the place of the mainboard's
atapci device.

Best Regards,
sephe

History

#1 Updated by dillon over 7 years ago

:Hi all,
:
:Following patch filters atapci device on Intel PRO/1000 PM (a NIC o_O)
:http://leaf.dragonflybsd.org/~sephe/1000pm.diff
:
:The problem I have encountered is when I plugged this NIC in an
:installed box, original adX containing '/' disappeared, since the
:atapci device on this funny NIC took over the place of the mainboard's
:atapci device.
:
:Best Regards,
:sephe

Is there actually an ATA device & drive connector on that card?
That's really weird.

Bus probe ordering is somewhat out of our control.

-Matt
Matthew Dillon
<>

#2 Updated by sepherosa over 7 years ago

Nope, it is just a NIC :P

haha, yeah.

Best Regards,
sephe

#3 Updated by sepherosa about 7 years ago

If no objection comes, following patch will be committed two days later:
http://leaf.dragonflybsd.org/~sephe/ata-pci.c.diff

Best Regards,
sephe

Also available in: Atom PDF