Bug #1053

hammer: nohistory doesn't show up in mount

Added by mneumann over 6 years ago. Updated over 5 years ago.

Status:ClosedStart date:
Priority:LowDue date:
Assignee:tuxillo% Done:

0%

Category:-
Target version:-

Description

Hi,

Either "nohistory" has no effect or it just does not appear in the
"mount -v" output. As I can use "undo" and I mounted with "-o nohistory"
I assume the first.

Regards,

Michael

History

#1 Updated by dillon over 6 years ago

:Hi,
:
:Either "nohistory" has no effect or it just does not appear in the
:"mount -v" output. As I can use "undo" and I mounted with "-o nohistory"
:I assume the first.
:
:Regards,
:
: Michael

Doesn't appear in the mount -v output. Not sure there is anything
I can do about that, the option is flagged separately in the
hammer-specific hammer_mount structure and not in the basic mount
structure.

-Matt
Matthew Dillon
<>

#2 Updated by mneumann over 6 years ago

Ah, I understand. Could it be made a "global" flag (non-hammer
specific), like "readonly"? If not, something like "hammer mount-info"
would be nice.

Regards,

Michael

#3 Updated by dillon almost 6 years ago

This requires mount -v to specifically understand the HAMMER VFS. Unresolved
atm. I don't recommend making this flag global at this time. Another option is
to add a VFS_* op to return active options in a string buffer which mount -v can
generically query.

#4 Updated by tuxillo over 5 years ago

Hi

A fix has been committed in HEAD, see dad088a5471c72523a12b0ca4270729e6c3c1919
Can you please check?

Cheers,
Antonio

#5 Updated by tuxillo over 5 years ago

This is solved

Also available in: Atom PDF